Reklameartikler

Køb dine REKLAMEARTIKLER hos Brandworkz – vi specialiserer os i strikkede logohuer, paraplyer, muleposer, møntnøgleringe, USB stik og caps, men laver også alle mulige andre reklameartikler. Kontakt os for muligheden for at komme tættere på dine kunder.

Undersøgelser viser, at mere end 70% af modtagerne værdsætter at få reklameartikler og bruger det dagligt. Over 60% af modtagerne foretrækker virksomheder der sender gaver (Kilde: eppa).

Få et tilbud

Reklameartikler

Reklameartikler fra Brandworkz

Brandworkz er overordnet en ordreproducerende virksomhed og hvis antallet er højt nok, og I har god tid, kan vi fremstille reklameartikler og profilbeklædning i jeres helt unikke design på specialmål og i specialfarver. Reklame T-shirten kan f.eks. laves i jeres egen pantonefarve og med jeres egen nakkeetiket og USB stikket kan udformes nøjagtigt som jeres maskot eller firmabil!

Store produktioner sources normalvis hos vore dygtige samarbejdspartnere i Østen, og sejles hjem så vi kan holde jeres udgifter på et minimum.

Kontakt os

Lavt antal & hurtig levering?

Hvis I kun ønsker at købe et mindre antal, eller hvis I skal bruge reklameartiklerne forholdsvist hurtigt, kan vi tilbyde en lang række standard reklameartikler, som allerede ligger på lager hos vore leverandører i Danmark/Europa. Disse færdigvarer kan påføres jeres logo i form af f.eks. broderi, tryk eller gravering. Da der er tale om allerede fremstillede produkter, vil der være visse begrænsninger mht. hvor på produktet der kan trykkes osv.

Se LAGERSHOP eller kontakt os

Bemærk at du i søgefeltet let kan søge efter varer til en bestemt pris, i en bestemt farve eller af et specielt varemærke (benytter du “Quick search” feltet i øverste højre hjørne, skal søgeordet skrives på engelsk).

Kataloger