fbpx
 • Promtions

  Leder du efter en løsning inden for reklameartikler, der på kreativ og professionel vis vil give et godt indtryk af din virksomhed?

  Læs mere
 • Merchandise kollektion

  Vi hjælper dig med at sammensætte en profil kollektion

  SE MERE

Reklameartikler

Hos BrandWorkz tilbyder vi kreative løsninger inden for alt, hvad der har med profilprodukter og reklameartikler at gøre. Vi arbejder ofte med en samlet løsning, hvor vi varetager hele virksomhedens reklame portefølje i en samlet konceptløsning.

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at du bliver mødt af kreative hjerner med en stor faglig viden. Vi arbejder med grafiske løsninger, der skaber synlighed og den rette visuelle identitet.

Vores kunder efterspørger ofte løsninger, indenfor følgende områder:

 • Strøartikler
 • Beklædning
 • Reklamegaver
 • Specialproduktion
 • Kollektioner
 • Idé- og konceptudvikling
 • Design manual
 • Bæredygtige løsninger

DESIGN OG UDVIKLING AF MERCHANDISE TIL DIN VIRKSOMHED

Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter i forhold til promtions artikler? Hver dag hjælper vi virksomheder fra flere forskellige brancher, med netop at udvikle og designe reklamegaver, der matcher brand, budget og virksomheds visuelle identitet. Idé- og konceptudvikling er en af de grene vi arbejder meget med. Vi kan tilbyde kreative og innovative løsninger, hvad enten det omhandler strøartikler, beklædning eller en helt tredje type af reklamegaver.

Det er alfa og omega, at dine reklameartikler afspejler din virksomheds værdier og vision. Hos os kan du være sikker på at få en kreativ, gennemtænkt og professionel løsning.

REKLAMEARTIKLER, DER GØR DIN VIRKSOMHED SYNLIG

Har du brug for at få leveret dine reklameartikler med kort frist? Vi har en lang række af færdigproducerede reklameartikler på lager hos vore leverandører i danmark og europa. Vi tilbyder at påsætte dit logo, hvad enten det så er i form af tryk, broderi eller gravering.

Rækker dine ønsker ud over et standardiseret produkt, kan du også få hjælp hos os. Det kan være, at du går efter et specialdesignet produkt, som ene og alene kendetegner din virksomhed, eller måske har du et ønske om at sætte din virksomheds helt eget præg på en reklameartikel. Det, sørger vi også gerne for, kommer til at ske.

Vi står altid til rådighed, hvad enten du ønsker at bestille et standardprodukt, eller ønsker at få udviklet og specialdesignet en unik reklamegave til din virksomhed.

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte os

Mette Risvig Preddey - Key Account Manager hos Brandowrkz A/S

METTE RISVIG PREDDEY
Key Account Manager
+45 72 17 07 40
mette@brandworkz.dk

SKRIV TIL OS

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt muligt – naturligvis helt uforpligtende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få masser af inspiration lige i indbakken