Tryk på tøj

Der findes mange forskellige typer transfertryk til tryk (påvarmning) på profilbeklædning. Den anbefalede tryktype, afhænger af, hvilken type tøj, der skal trykkes på. F.eks. kan det prisbillige POLYTRANSFER tryk sagtens anvendes til reklame T-shirts i bomuld, som ikke skal vaskes ved høje temperaturer og ikke skal tørretumbles og ikke bruges mange gange.

Ønsker du derimod ikke at gå på kompromis med holdbarheden, bør du vælge en Supersoft transfer til dine bomulds T-shirts og et ELASTOSOFT tryk til strækbart stof, som f.eks. løbe T-shirts.

Når transfertrykket fremstilles, laves hver farve for sig, hvilket gør, at tryk med mange farver bliver forholdsvis dyre. Hvis jeres logo har mange farver (eller I ønsker at trykke et foto på tøjet) vil man derfor lave det som et digitaltryk, f.eks. DIGISOFT.

For større trykopgaver anvendes desuden ofte direkte tryk i stedet for transfertryk. Startomkostningerne ved direkte tryk er noget højere end ved transfertryk, men dette opvejes nemt ved de store antal.

Hvis I ønsker logo på softshelljakker, anbefaler vi, at det broderes eller lasergraveres og ikke trykkes, da der kán opstå problemer med logotryk på softshellmaterialet.

 

Logobroderi

Et broderet logo tilfører jeres profilbeklædning et langt mere eksklusivt look end et trykt logo. Til softshelljakker anbefaler vi desuden altid broderi, da der kan opstå problemer med logotryk på softshellmaterialet.

Priser på logobroderi

Alm. broderi på skjorteflip eller brystbroderi på max. 10cm i bredden/max 5000 sting koster typisk omkring 35,- kr/stk. – alt afhængigt af antal broderinger samt besværlighedsgraden af broderiarbejdet (f.eks. vanskelig placering under foer eller broderi på tasker, hvor det er svært at komme til).

Større broderier f.eks. rygbroderi eller broderier på lænden af en jakke, vil typisk koste 50-100kr/stk – kontakt os for et tilbud.

Hertil kommer en broderiopstart på 600,- kr og en genopstart på 100,- kr.

Prisforespørgsel

Produkt

Antal

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Kataloger

Logotryk & Logobroderi