fbpx
  • Profiltøj

    VI hjælper virksomheder & offentlige institutioner, med at synliggøre sig og skabe et mere ens formet udtryk gennem profilbeklædning.

    LÆS MERE
  • Koncept-løsninger

    Vi tilbyder at præsentere jeres beklædnings sortiment, i en skræddersyet webshop bygget til din virksomhed.

    Læs mere

Profilbeklædning

Hos Brandworkz hjælper vi virksomheder med at sammensætte, en gennemtænkt og professionel beklædnings portefølje. Vi er dygtige til det der vedrører metervarer og design, ligesom vi også er skarpe, når det kommer til at idéudvikle og tænke kreativt.

Hvorfor skal din virksomhed investere i en løsning inden for beklædning?

Firmabeklædning er for mange virksomheder en vigtig del af deres ansigt udadtil. Det er en yderst effektiv måde at skabe en visuel identitet, og med vores hjælp kan du få lavet en designmanual, der sikrer, at dit firmatøj matcher din virksomheds brand og vision. Vi hjælper dig med at skabe præcis den visuelle identitet, som du ønsker, og som bedst matcher din virksomhed.

Vi skaber en løsning der lever op til dit budget og dine markedsføringsmål. Det gælder, hvad enten du skal bruge profilbeklædning til generel identitet, et event eller en marketingkampagne. Profiltøj bidrager ikke alene til brand identitet, men giver også genkendelighed.

Profilbeklædning, der rammer din virksomheds værdier og identitet

Når vi hjælper dig med at designe dit firmatøj, går vi altid ind og ser på, om der allerede er defineret en designmanual. Er der det, tager vi naturligvis udgangspunkt i den, når vi skal udvikle din profilbeklædning. Er der ikke allerede klare retningslinjer i forhold til design og farver, træder vi et skridt tilbage og ser på din virksomheds logo, farver og typografi for at finde ud af, hvilke muligheder der er at arbejde med.

For os handler det ikke alene om at lave profilbeklædning, som er pænt at se på. Det handler om at få dit firmatøj til at se rigtigt ud, så det rammer din virksomheds værdier og identitet bedst muligt.

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte os

Mette Risvig Preddey - Key Account Manager hos Brandowrkz A/S

METTE RISVIG PREDDEY
Key Account Manager
+45 72 17 07 40
mrp@brandworkz.dk

SKRIV TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

2 + 0 = ?

NYHEDSBREV

Få nyheder, trends og tilbud direkte i indbakken