Rundt om Fjorden oplevelser

En Rundt om Fjorden oplevelse fra Brandworkz giver adgang til en lang række oplevelser og spisesteder i det naturskønne område omkring Ringkøbing Fjord.

Rundt om Fjorden

Rundt om Fjorden

Forskellige valgmuligheder på rundtomfjorden.dk

Forskellige valgmuligheder på rundtomfjorden.dk

Blå oplevelser

Blå oplevelser

Pink oplevelser

Pink oplevelser

Grøn oplevelser

Grøn oplevelser

Oplevelser rundt om Ringkøbing Fjord

Hos Brandworkz satser vi lokalt med oplevelseskonceptet; Rundt om Fjorden. Et Rundt om Fjorden bevis giver adgang til oplevelser og spisesteder i det naturskønne område omkring Ringkøbing Fjord.

Vi har en del firmagavekunder, som efterspørger oplevelser, når de skal vælge julegaver til de ansatte og vi vil rigtig gerne vise vores skønne lokalområde frem – både for folk langvejs fra og for de lokale. Når vi har besøg af udenlandske turister, får de prøvet de oplevelser, der er i området. Vi andre udskyder det på ubestemt tid med undskyldningen om, at det må vi lige se på i morgen…”

Som firmagave eller til personaleforeningen

Rundt om Fjorden oplevelserne findes i 3 forskellige prisklasser fra 250,- til 560,- kr/stk. ex moms. De tilbydes kun til firmaer og foreninger og tænkes brugt som lejlighedsgaver til kunder, forhandlere og ansatte samt som receptionsgave eller evt. i forbindelse med en salgskonkurrence.

Vi har indgået nogle rigtig gode aftaler med udbydere af oplevelser og spisesteder i området og konceptet er blevet taget godt imod af vores kunder. På www.rundtomfjorden.dk er det muligt at se de forskellige valgmuligheder, som det ser ud nu. Er der flere lokale udbydere, som kunne tænke sig at blive en del af konceptet, hører vi meget gerne fra dem.

Kontakt os for yderligere information.