Gavekisten valgshop

Hvordan vælger du den rigtige Julegave til dine medarbejdere?

– Du lader dem vælge selv på Gavekisten og slipper for udtalelser som:

”Hvad f….. skal jeg med sådan en??“

Gavekisten

4 enkle trin - så nemt er det:

Klik for større billede

Den valgte gavekategori (prisklasse) for virksomheden som medarbejderen kan se nærmere på. Banneret erstattes af jeres eget banner.

Gavekisten

Vælg blot hvilket beløb du ønsker at give gave for, så sørger vi for resten. På gavekisten.dk viser vi et udvalg af varer indenfor den aftalte priskategori. Herfra kan dine medarbejdere stille og roligt vælge netop den gave, som passer til dem.

Vi indsamler bestillingerne

Du skal ikke bekymre dig om at holde styr på, hvilke gaver der bliver valgt – det klarer vi direkte gennem gavekisten.dk. Når bestillingsfristen er udløbet, får du automatisk en bekræftelse på, hvilke medarbejdere der har bestilt hvad. Og når tiden kommer, hvor du skal uddele gaverne, sørger vi for, at du modtager lige netop de gaver, som dine medarbejdere har bestilt – enkelt og smertefrit.

Din virksomhed er budbringeren

Gavekisten.dk er en neutral hjemmeside, hvor din virksomhed er alene om budskaberne. Det bliver med andre ord kun din virksomhed, der gennem tekst og billeder profilerer sig overfor dine medarbejdere.

Systemet er gratis

Vi viser gerne, hvordan det fungerer i detaljer. Kontakt os på info@brandworkz.dk eller tlf. nr. 72 17 07 40 – en demo tager kun 5 minutter og kan nemt klares over telefonen.

Prøv systemet

Log på med følgende demokoder for at prøve systemet

Gaver til 300kr + moms
Medarbejder: DEMO3
Kode: DEMO3

Gaver til 400kr + moms
Medarbejder: DEMO4
Kode: DEMO4

Gaver til 560kr + moms
Medarbejder: DEMO5
Kode: DEMO5

Gaver til 640kr + moms
Medarbejder: DEMO6
Kode: DEMO6

LOG PÅ