fbpx
  • Firmajulegaver

    Hos Brandworkz hjælper vi virksomheder & offentlige institutioner, med firmajulegaver

    LÆS MERE
  • Firmajulegaver

    Hos Brandworkz hjælper vi virksomheder & offentlige institutioner, med firmajulegaver

    LÆS MERE

Firmajulegaver

Søger du en løsning, der gør det nemt for dig at finde julegaven til dine ansatte?

Hos Brandworks hjælper vi hvert år både små og store virksomheder med julegaveløsninger til deres medarbejdere. Vi tilbyder at opsætte en komplet julegaveshop med eget firmalogo, hvor hver enkelt medarbejder selv kan vælge sin julegave.

Gavekisten – Få lavet din helt egen julegaveshop med eget logo

Vores mest populære løsning er Gavekisten. Her tilbyder vi at lave en personlig julegaveshop til din virksomhed helt uden beregning. Vi tilpasser julegaveshoppen til din virksomhed ved at indsætte dit firmalogo, ligesom der er også er mulighed for at personliggøre den med en velkomsthilsen.

Du bestemmer selv, hvilket beløb dine medarbejdere kan vælge en gave for, og så er det kun de gaver, der matcher det beløb, som hver enkelt medarbejder får adgang til. Du slipper for at tænke på alt det praktiske – det tager vi os af. De gaver, som dine medarbejdere vælger, sørger vi for bliver pakket ind og leveret, samlet til din virksomhed. Alle gaverne kommer med label, så du nemt kan se, hvem der skal have den enkelte gave.

Gavekisten pris kategorier: 

Giftworkz – Giv et gavekort til dine medarbejdere

En anden løsning, som vi tilbyder inden for julegaver, er et Giftworkz gavekort. Her er gaven et gavekort, som giver adgang til et spændende udvalg af kategorier og brands. Uanset om du er dansk design, elektronik eller vin.  Der er med garanti noget for enhver smag.

Vi tager os af alt det praktiske. Vi sender gavekortene til din virksomhed, og når dine medarbejdere har valgt deres julegave, sørger vi for at sende  gaven direkte til dem.   

Er du interesseret i et Giftworkz gavekort eller sidder du med et spørgsmål, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Kontakt os på + 45 72 17 07 40 eller info@brandworkz.dk

Læs mere om Giftworkz og se udvalget her 

Herunder kan du se gavekortet, samt et lille udpluk af vores sortiment. 

mærkevarer logoer brand banner julegaver

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte os

Stine Toftbjerg - Salgskonsulent hos Brandowrkz A/S

STINE TOFTBJERG
Salgskonsulent
+45 96 94 30 15
stine@je.dk

SKRIV TIL OS

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt muligt – naturligvis helt uforpligtende.