Firmagaver

Hvorfor betale butikspris?

– når Brandworkz kan skaffe det hele til det halve!

Kontakt os

Firmagavekoncepter - vi har løsninger til ethvert behov!

Rundt om Fjorden

Rundt om Fjorden oplevelser

En Rundt om Fjorden oplevelse fra Brandworkz giver adgang til en lang række oplevelser og spisesteder i det naturskønne område omkring Ringkøbing Fjord.

LÆS MERE

Mærkevarer

Mærkevarer

Mærkevarer til langt under butikspris. Ens gaver fra bl.a. Rosendahl, Kähler, Eva Solo, Stelton, Skagerak, Menu, Skagen, Weber, Ray-Ban m.fl.

LÆS MERE

Brandworkz har siden 2009 haft stor success med GAVEKISTEN, som er en online firmagave valgshop, hvor du slipper for at skulle vælge én gave, som skal kunne tilfredsstille alle medarbejdere. I stedet vælger du blot den ønskede priskategori, hvorefter medarbejderne (via et firmalogin og password) stille og roligt kan udvælge den gave de helst vil have. På gavekisten.dk bliver det desuden din virksomhed og ikke Brandworkz som profilerer sig. Vi forsøger hele tiden at forny os, samt komme med et bredt udvalg af gaver, så der er noget for enhver smag. I 2015 introducerede vi således også GIFTWORKZ, som er en opgraderet version af Gavekisten, hvor den ansatte har hele 2 år til at vælge sin gave, som sendes til han/hende privat via GLS pakkeshop. Med Rundt om Fjorden (introduceret i 2012) tilbyder vi også lokale oplevelser som firmagaver. Et Rundt om Fjorden gavebevis giver adgang til frit valg mellem forskellige spisesteder og oplevelser i det naturskønne område omkring Ringkøbing Fjord. kontakt os